زمان تقریبی مطالعه: ۲ دقیقهطبق گزارشات جدید، سختافزار آنالوگهای کنترلر Dualsense کنسول PS5 با سختافزار آنالوگهای کنترلرهای Xbox، PS4 و Nintendo Switch یکسان است. در ادامه با جی تری همراه باشید.
طی سالیان گذشته همزمان با عرضه سری اول ساخت کنسولها به بازارهای سرتاسر جهان، شاهد وجود مشکلات متعددی در آنها بودهایم، مانند کیفیت بد آنالوگهای دوالشاک ۴ کنسول پلی استیشن ۴ و از بین رفتن بافت آنها، کیفیت پایین ساخت سری اول کنسول ایکس باکس ۳۶۰ و روشن شدن چراغ قرمز آن (اصطلاحا چراغ مرگ!!) و مشکلاتی از این قبیل.
حال چند سالی است که مشکلات Drift (رانش) در کنترلرهای کنسولهای بازی بوجود آمده است و هماکنون نیز این مشکلات برای آنالوگهای کنترلرهای نینتندو سوییچ، پلی استیشن ۵ و اکیس باکس سری اس و ایکس بوجود آمده است. نینتندو و سونی برای این موضوع حتی با پروندههای قضایی روبهرو شدهاند. اخیرا نیز یک کانال یوتیوب با نام iFixit (کانالی که در آن به بررسی تعمیرپذیری وسایل مختلف مثل موبایل، کنترلر بازی، هدفون و … میپردازند)، اقدام به بررسی قطعه به قطعه کنترلر Dualsense کرده است و جزئیات بیشتری را از علت وقوع مشکل پیشآمده برای این کنترلر انقلابی منتشر کردهاند.

تصویری از قعات درونی کنترلر دوالسنس
طبق ویدیوی بررسی کنترلر دوالسنس که در ادامه خبر میمتوانید مشاهده کنید، آنالوگهای این کنترلر از همان سختافزاری استفاده میکنند که آنالوگهای کنترلرهای پلی استیشن ۴، ایکس باکسها و نینتندو سوییچ استفاده میکنند. طبق اطلاعات منتشر شده از طرف شرکت ALPS، شرکت سازنده سختافزار این آنالوگها، عمر مفید این آنالوگها ۲ میلیون بار چرخش کامل و ۵۰۰هزار بار فشار در نقطه مرکزی است.
حال دستاندرکاران کانال iFixit گزارشی منتشر کردهاند که در آن اشاره شده است حداکثر عمر مفید کنترلر دوالسنس ۴۱۷ ساعت است و پس این زمان، مشکلات رانش شروع میشوند(البته در این ویدیو گفته شده است که این مدت زمان عمر مفید کنترلر به بازیهایی که انجام میدهید و نحوه استفاده شما از آنالوگها نیز مرتبط است).
نظر شما چیست؟ چرا سونی برای این کنترلر انقلابی از سختافزار قدیمی استفاده کرده است؟
نظرات خود را در قسمت دیدگاهها با جی تری درمیان بگذارید.
بیشتر بخوانید: